De flesta vet att studenter behöver hålla i plånboken. Allt från mat och bostad till litteratur och nöjen kostar mer än man tror, och därför är det viktigt (och enkelt) att ha ett billigt mobilabonnemang för att balansera upp det.

Att behöva hushålla med resurser är självklart ett generellt fenomen för alla studenter, men som kemistudent kan det vara än viktigare. En kemist är inte bara kemist i skolan eller under arbetstid. Det är mer av ett kall och en del av en. Därav är det en fördel om du som kemist kan fokusera på det som är viktigt för dig. Mobiler, abonnemang, täckning och allt vad det heter är såklart också viktigt, men inget går upp mot lite klassisk atomlära och molförhållanden

Kemist med mikroskop och mobilabonnemang

Bildtext: ”En van kemist trivs precis lika bra vid mikroskopet som vid miniräknaren”

Välj ett billigt abonnemang och fokusera på annat

Som kemilärare är mitt råd att inte tänka över ditt val för mycket. Samtidigt är det dumt att inte ens undersöka marknaden överhuvudtaget. Ett mellanting är alltså att föredra. Du bör undvika att lägga ner så mycket tid på det men ändå hitta ett bra mobilabonnemang, vilket du kan göra på BilligareMobil. På BilligareMobil finns grundläggande data om nät, täckning, pris och andra datapunkter som är relevanta inför ditt köp. Perfekt för ändamålet.

Joomla templates by a4joomla